Brandpreventie voor iedereen!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste brandblusser?

Doorloop onze keuzemodule en u weet direct welke blusser u nodig hebt:

 • Over Preef
  Over Preef


  De visie van Preef:

  Goede brandpreventie voor iedereen binnen handbereik.

  Wat wordt daarmee bedoeld?
  Jaarlijks schaffen vele duizenden Nederlanders een brandblusser aan zonder te weten waar ze echt op moeten letten. Het gevolg is dat veel mensen een brandblusser kopen op basis van de verkeerde criteria. En dat kan desastreuze gevolgen hebben.

  Preef heeft zichzelf als doel gesteld om alle benodigde informatie op een begrijpelijke manier toegankelijk te maken. Op die manier is het de bedoeling dat mensen de juiste keuze maken bij de aanschaf van kleine blus- en brandpreventiemiddelen.

  Voorkom dat u misgrijpt in een noodsituatie, maak uw huis ook Preef!

  Wie ik ben
  Aangenaam, mijn naam is Quirijn Sengers. Sinds april 2004 ben ik brandweerman van beroep. Naast mijn werk als brandweerman in de 24-uursdienst ben ik gediplomeerd instructeur in brandweeropleidingen, brandbestrijding voor de scheepvaart (Basic Safety Training, Advanced Fire Fighting, ADN en bedrijfshulpverlening of BHV-cursussen. In mijn werk word ik regelmatig geconfronteerd met de beperkte kennis die men heeft op het gebied van brandpreventie. In 2011 heb ik Preef opgericht vanuit mijn passie om de medemens beter te informeren over de beschikbare preventiemiddelen door deze informatie toegankelijk en begrijpelijk te maken. Daarmee is mijn droom werkelijkheid geworden.

  Wat hebben wij te bieden
  Preef geeft in de eerste plaats informatie op het gebied van brandpreventie. Verder biedt Preef alle denkbare blus- en brandpreventiemiddelen voor elke situatie. Van brandblussers tot vluchtladders en van rookmelders tot blusdekens, voor privé of zakelijk gebruik. Daarnaast kan Preef het onderhoud van al deze middelen verzorgen. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over de brandveiligheid van uw woning of bedrijf.

  Maar dat is nog niet alles
  Heeft u een vraag over het brandveilig maken van uw bedrijf of woning? Preef kan voorzien in het juiste advies. Komt u er niet uit met onze brandblussermodule? Geen probleem! Heeft u behoefte aan (bij)scholing voor een BHV-cursus? Meld u of uw werknemers dan aan voor een van de cursussen. Wilt u liever een cursus op maat voor uw situatie thuis of op het werk? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op en desgewenst komen we geheel vrijblijvend langs om samen te kijken wat u nodig heeft.


  Share this