Hulp nodig bij het vinden van de juiste brandblusser?

Doorloop onze keuzemodule en u weet direct welke blusser u nodig hebt:

 • Hoe klein is nu eigenlijk de kleinste brandblusser ter wereld?
  Hoe klein is nu eigenlijk de kleinste brandblusser ter wereld?

  Sinds kort heeft Ardexx de kleinste brandblusser ter wereld op de markt gebracht. Hij heet de "NONFIRE". Het blussertje is slechts 15 cm hoog en past precies in je hand. Werkt zelfs zonder drijfgas en kan vanuit elke houding blussen.

  Ardexx B.V. heeft deze allerkleinste brandblusser ontwikkeld. Hij kan maar liefst 5 liter brandend frituurvet of bakolie blussen. Het gebruikte blusschuim veroorzaakt geen nevenschade en is maar liefst 3 jaar houdbaar.

  De brandblusser is zelfs voorzien van een Rijkstypekeur van de KIWA-NCP en daardoor voldoet deze mini-blusser aan de Europese (ook de Nederlandse) geldende richtlijnen.

  De mini-brandblusser heeft ook nog een grotere broer in hetzelfde segment. Dit grotere model is 36 cm hoog en speciaal ontwikkeld voor wat grotere branden in en om het huis. Maar ook op kantoor, de sleutel garage, caravan, camper, vrachtwagen of op de boot. Kortom voor vele diverse plekken een echte alleskunner.

  Wij hopen om deze blussers binnenkort aan te kunnen bieden in onze webshop. Benieuwd welke andere brandblussers wij aanbieden? Bekijk onze sproeischuimblussers!