Hulp nodig bij het vinden van de juiste brandblusser?

Doorloop onze keuzemodule en u weet direct welke blusser u nodig hebt:

 • Blusdekens van Preef zijn WEL VEILIG!

  Naar aanleiding van de berichtgeving in het nieuws over niet deugdelijke blusdekens, willen wij u graag informatie over de kwaliteit van onze blusdekens verstrekken.

  De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) heeft  twaalf merken en typen blusdekens onderzocht. Hiervan voldeden er maar liefst vier niet aan de geldende normen. 

  De NVWA geeft aan dat ze om juridische redenen geen merk en type kunnen noemen. De leveranciers van de blusdekens die afwijkingen vertoonden, zijn door de NVWA op de hoogte gesteld. Zij moeten hun producten aanpassen en zullen door NVWA worden gecontroleerd.
  Wij proberen op basis van de wet openbaarheid  bestuur de merken en types op te vragen die niet voldeden.

  Preef heeft géén bericht van de NVWA gehad dat de dekens die wij in het assortiment hebben niet deugdelijk zijn. Daaruit concluderen we dat onze dekens of niet getest zijn, of geen afwijkingen vertoonden.
   
  Uiteraard testen wij zelf onze dekens met regelmaat. Verder laat de fabriek waar de blusdekens gemaakt worden, de dekens getest worden door de TÜV. Onze blusdekens voldoen aan de BS-NEN 1869. In de bijlage treft u het TÜV keuringscertificaat.  

  De blusdekens die Preef verkoopt kunnen veilig worden gebruikt voor olie- en vetbranden.

  Indien u meer wilt lezen, kunt u dit via deze link bij KASSA doen.

  We vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.